STANKOVIĆ KRITIKUJE: Za njih dvojicu mesta (ne)će biti, hoće li klub i dalje imati STRPLJENJA!

Autor:

Sport

04.02.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme fudbalera Crvene zvezde u turskoj Antaliji su okončane. Ekspedicija crveno-belih vratila se u srpski prestonicu, a pred povratak u Beograd trener zvaničnog šampiona Srbije, govorio je o nekim važnim temama.

STANKOVIĆ KRITIKUJE: Za njih dvojicu mesta (ne)će biti, hoće li klub i dalje imati STRPLJENJA!

Foto: Starsport

Između ostalog, trener Dejan Stanković, dotakao se i pitanja statusa Zvezdinih Francuza. Interesantno je čuti šta je šef stručnog štaba rekao kada su u pitanju Aksel Bakajoko i Luis Dioni.

O statusu centarfora Stanković je bio izričit:

- Dioni je imao šansu da se pokaže. Jednostavno, nije se uklopio i nije ušao u ritam ni u jednom momentu. Zvezda ne može da čeka, već ide napred. Što se pre adaptiraš na tim i zahteve to će ti biti lakše.

O Bakajoku je rekao:

- Konkuriše kao i svi za tim. Dobro je odradio pripreme. I na prošlim je pokazao da se vraća, ali u Zvezdi kontinuitet mora da postoji. Ne može samo da se bljesne - zaključio je trener Dejan Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vasilije

05.02.2022 14:15

Gospodine stankovicu zasto pokusavate da nas gurate kao magare u maglu. Govorite o bakajoku(cirkusaner) i dioniju a falka nd spominjete te molimo da objasnite o cemu se radi. Zbog ovih vasih pogleda na fudbal i demonstrsciju osionosti mi zelimo da vi budete jedan.