POTERA TRAJALA SVE DO "FRONTA"! Bojan iz Jakova vozio ženu na porađaj dok je policija jurila za njim! NA KRAJU MU ČESTITALI, ALI I KAZNU NAPISALI!

Autor:

Vesti

04.02.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ristić iz Jakova vozio je trudnu ženu Aleksandru na porođaj, a zbog prevelike brzine i želje da što pre dođe do porodilišta, morala je da reaguje i policija.

POTERA TRAJALA SVE DO "FRONTA"! Bojan iz Jakova vozio ženu na porađaj dok je policija jurila za njim! NA KRAJU MU ČESTITALI, ALI I KAZNU NAPISALI!

Foto: Printskrin

Kako je ispričao, vozio je i brže od 120 na sat, a u jednom trenutku su ga primetili saobraćajci koji su morali da intervenišu pa je krenula prava potera.

Policajci su uočili prebrzu vožnju i krenuli za njim, a kada su ga konačno stigli na semaforu imali su šta da vide - žena u kolima koja samo što se nije porodila.

Tada su saobraćajci upalili rotaciju i ispratili Bojana sve do porodilišta "Narodni front". Međutim, tu nije kraj priče. Oni su sačekali su da se Aleksandra porodi i onda novopečenom ocu uručili kaznu.

- Desilo se tako brzo, nisam imao puno vremena ni da razmišljam, samo da stignemo na vreme. Živimo u Jakovu, pozvali smo doktora i krenuli ka porodilištu. Na auto-putu jesam vozio brzo, nenormalno, priznajem. Uf, bolje da ne kažem koliko sam išao. Tu gde su me registrovali je brzina bila 121, dodavao sam gas kad god bi žena jauknula da će se poroditi - kazao je Bojan za TV Prva.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Saobraćajna policija, Ilustracija

 

Dodao je da bi isto postupio ukoliko bi se situacija ponovila.

- Ona se drži za stomak i kako kaže - boli, i ja nagazim još više. Tako je bilo, zaista. Iskreno, da se ponovi ovakva situacija isto bih postupio. I za svoju ženu i za komšinicu - rekao je on.

Do porodilišta su, kako je ispričao, stigli pod rotacijama

- Momci iz policije, Mihajlo i Bojan, stvarno su bili predobri, ja moram da ih pozdravim. Koliko sam ukapirao, ja sam gledao samo pravo, oni su negde oko Arene mene registrovali. Preko Gazele su mi bili na repu, ja sam se isključio i stao na semaforu. Uvek bih stao na semaforu, uvek i svakom. Tu je on otvorio prozor i pitao: "Šta radiš"! Kad je video moju ženu, momentalno je upalio rotaciju, dolazimo ispred Fronta, parkiram, ne povlačim ručnu u tom ludilo, auto kreće nazad, trčim da povučem ručnu. Aleksandru uvodimo u porodilište. I momci su sačekali, bili su tu, kada se sve završilo kaže mi jedan od njih: "Ja moram da dobijem tvoju ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu. Mora da se piše kazna".  Kaže mi da će svedočiti sve što treba, da je sve video. Javio se čovek da mi čestita, postupili su maksimalno korektno - rekao je Bojan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading