BOMBA: Beograde raduj se! Završni turnir Evrolige održaće se u srpskoj prestonici - poznati svi detalji!

Autor:

Sport

03.03.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve poznato...

BOMBA: Beograde raduj se! Završni turnir Evrolige održaće se u srpskoj prestonici - poznati svi detalji!

Foto: TANJUG/ Nikola Anđić

Kako prenosi dobor obavešteni italijanski novinar Emilijano Karhija, ovogodišnji završni turnir Evrolige biće održan u srpskoj prestonici, u beogradskoj "Štark Areni".

Od ranije je poznato da je Beograd bio glavni kandidat za organizaciju turnira na kome će se naći najbolje četiri evropske košarkaške ekipe, ali se iznenada kao kandidat pojavila i Ljubljana. Međutim, očigledno je da se bord elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, pri donošenju odluke, vodio isključivo košarkaškim motivima.

Kako prenosi italijanski novinar, evroligaški turnir će se održati od 19. do 21. maja. Polufinalni susreti odigraće se u četvrtak, dok je veliko finale zakazano za subotu 21. maja.

 

 

Ostaje nam da vidimo hoće li nakon ove odluke, jedini srpski predstavnik u košarkaškoj eliti, uspeti da izbori plasman na završni turnir i time se uključi u borbu za prestižni trofej.

Treba naglasiti da je turnir F4 Evrolige u Beogradu održan 2018. godine kada je titulu evropskog šampiona osvojila ekipa madridskog Reala.

Beograd i Srbije će u maju biti centar košarkaške Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading