OBRADOVIĆ DOLAZI MEČKI NA RUPU: Delije spremaju PAKAO za Sašu!

Autor:

Sport

03.02.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I da mi ponude milione, bilione, ne boj se ti Zvezdo, ostaću kraj tebe... Od prijema kao bogda do tužbe od pola miliona evra.

OBRADOVIĆ DOLAZI MEČKI NA RUPU: Delije spremaju PAKAO za Sašu!

Foto: Starsport

Pre sedam godina Saša Obradović vodio je Albu protiv Crvene zvezde i tada je dočekan aplauzom, kao istinska legenda kluba, a koliko mu je to značilo, najbolje govori slika kada je seo na klupu i zaplakao pred punim Pionirom, a navijači su ponosno skandirali njegovo ime i prezime.

Večeras će u duelu crveno-belih i Monaka (19:00, Sportklub1) u 25. kolu Evrolige situacija biti potpuno drugačija, jer je u međuvremenu rođeni Beograđanin tužio voljeni klub i dobio 500.000 evra na sudu.

Republika

Foto: Starsport

Delije mu to nisu zaboravila, a prema informacijama Srpskog telegrafa, glavno navijačko jezgro donelo je odluku da spremi svojevrstan pakao za čoveka koji se kleo u ljubav prema aktuelnom prvaku regiona i Srbije, a potom na sudu čak potraživao premije za Kup Radivoja Koraća, koji nije osvojio on, već Dejan Radonjić. U krugovima navijača postoji plan da se aktuelni strateg Monaka izviždi, verovatno će dobiti i pogrdno skandiranje i tako biti jedna od retkih legendi kluba koja će proći kroz takvu golgotu severne tribine na parketu.

O tome šta bi moglo da ga sačeka u Pioniru Saša Obradović je kratko za Srpski telegraf poručio da je zvezdaš i da ne može da utiče na deo navijača.

- Očekujem dobru atmosferu, kao i uvek. Da li neko mene gleda ovako ili onako, na to ne mogu da utičem. Svi znaju ko sam, čak iako su pet minuta pričali sa mnom. Ja sam zvezdaš, tu sam igrao tako sam i odrastao. I uvek ću biti uz Zvvezu. Uvek sam bio maksimalno posvećen klubu - rekao je Obradović za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading