LAKO BITI NEĆE: Pred Crvenom zvezdom VELIKI izazov!

Autor:

Sport

27.02.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 21 sat, u hali "Aleksandar Nikolić", dočekuju Fenerbahče u zaostalom meču 19. kola Evrolige

LAKO BITI NEĆE: Pred Crvenom zvezdom VELIKI izazov!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Taj duel trebalo je da bude odigrana 6. januara, ali je otkazan zbog velikog broja slučajeva kovida u redovima crveno-belih, a u prvoj utakmici ove sezone Fenerbahče je slavio sa 61:57.

- Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila devet od poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč. Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Veoma nam je značajna i podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč - rekao je trener Dejan Radonjić.


Košarkaš Ognjen Dobrić istakao je da očekuje težak duel.
Republika

Foto: Starsport


- Vratili smo se iz Grčke tek u subotu uveče i imaćemo trening na dan utakmice na kome ćemo se pripremati za meč sa Fenerom. Odlična ekipa, u dobroj su seriji, vratio im se i DeKolo. Ekipa je popunjena na svim pozicijama i moraćemo da odigramo zaista dobru utakmicu ako želimo do bodova. Izuzetno nam je važna podrška naših navijača, jer će nam ta dodatna energija sa tribina biti posebno važna - rekao je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading