SAMO SAM SE NASMEJAO! Predsednik Vučić otkrio šta je istina o dolasku Patruševa!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na lažne informacije koje je plasirao novinar Mirnes Kovač o dolasku Nikolaja Patruševa.

SAMO SAM SE NASMEJAO! Predsednik Vučić otkrio šta je istina o dolasku Patruševa!

Foto: Srpski telegraf

Novinar Al Džazire Mirnes Kovač plasirao je u subotu uveče lažnu vest o dolasku u Beograd sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaja Patruševa i predsedničkim avionom Srbije.

Na to je reagovala Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Aleksandra Vučića, a potom je i sam Kovač priznao da je objavio lažnu vest.

Sada je svoje viđenje ove situacije dao i predsednik Srbije.

- Od onog trenutka kada su neki u regionu saznali da ćemo ih preteći, krenula je opšta hajka na nas. Pre nekoliko meseci sam bio optužen za ratne zločine u Hrvatskoj u nekom mestu u kom nikad nisam ni bio. Suština je da su oni navikli na gubitničku Srbiju, da je lošija od svih njih, a to su stvari koje su se sada promenile - rekao je Vučić i dodao:

- Zašto bi se neko navikavao da srbija snaži i jača, ako su se navikli na slabu Srbiju, ekonomski, vojno... Pa dobro eto, ja sam rekao da nije baš proverena vest i vi se samo nasmejete - istakao je predsednik.

On je dodao da je poseta Petruševa bila planirana, ali da je otkazana.

- Gospodin Patrušev je trebalo da dođe u Beograd i ta poseta je otkazana. Nije bio i neće dolaziti u Beograd, a onima koji lažu ništa nije sveto i oni će sa tim nastaviti. Ako ste primetili najveću zabrinutost za mir u regionu pokazuje upravo Srbija. Naše je sa se držimo međunarodnog javnog prava, da poštujemo svoju zemlju i druge - zaključio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

27.02.2022 19:00

Pa podmecu! Hoce da nas zavade sa svetom, ali mi se ne pecamo, mudri smo.