DONETA ODLUKA! Poznato kada naprednjaci odlučuju o kandidatu za predsednika!

Autor: Republika

Vesti

26.02.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka neće pre 7. marta objaviti ime kandidata za predsedničke izbore.

DONETA ODLUKA! Poznato kada naprednjaci odlučuju o kandidatu za predsednika!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Iako se izbori za predsednika Srbije rapisuju 2. marta, nakon sednice Predsedništva SNS je odlučeno drugačije, piše B92.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u više navrata ponovio da nije sigurno da će on biti kandidat na predsedničkim izborima, a ovakva odluka naprednjaka dodatno mistifikuje odluku vladajuće stranke.

Ako budem video da postoji mogućnost da neko drugi pobedi u prvom krugu, kandidovaćemo nekog drugog. To vam odmah kažem. Zato što ne bih želeo da za tri godine budem umoran. Želim da građani Srbije imaju nekoga ko može da ima punu energiju i da se bori za njihove interese. Tako da, videćemo. Pratićemo situaciju. Pratićemo stvari kako idu - rekao je jednom prilikom predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vec vidjeno

01.03.2022 22:23

SAD CE VUCIC PREMIJER ! KO PUTIN I MEDVEDEV ! FOTELJAS .

Odgovori 0 10
Branko

02.03.2022 09:22

Vučić želi da prepusti fotelju mladjima a on da im bude savetnik. Ali teško će to da ide jer nisu pripremljene osobe za zamenu.