NIJE SAMO PANTIĆ MLAĐI REFERENT! Blam za Ponoša, general Stupar otkrio kako su ga zvali! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

14.02.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General Milorad Stupar govorio je o predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu, za kojeg je rekao da su ga u vojsci zvali "mlađi referent".

NIJE SAMO PANTIĆ MLAĐI REFERENT! Blam za Ponoša, general Stupar otkrio kako su ga zvali! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Youtube

Svi u Srbiji znaju za slučaj "mlađeg referenta" Dimitrija Pantića iz "Tesne kože". E, Zdravko Ponoš sada preti da mu ponuti slavu i postane najpoznatiji "mlađi referent" u našoj zemlji.

General Milorad Stupar, prvi komandant elitne 72. brigade za specijalne operacije, otkrio je, gostujući u emisiji "Hit tvit", kako su u vojsci zvali Ponoša, Đilasovog kandidata na predsedničkim izborima.

Ni u jednoj zemlji sveta ne postoji da je načelnik generalštaba postao komandir voda. Mi borci Zdravka Ponoša ne nazivamo generalom, on je za nas mlađi referent Zdravko - rekao je Stupar i dodao:

- Ljudi su shvatili da on nema talenta i želje da bude komandant, pa je skrajnut na mesto referenta. To su dužnosti koje se bave naučnim razvojem, veoma značajne i ja ih ne pocenjujem, ali to nisu dužnosti iz kojih vi možete izvući načelnika Generalštaba - istakao je general Stupar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading