SVE PRIZNAO! Novinar iz Sarajeva potvrdio da je objavio lažnu i zlonamernu vest o tajnom dolasku Patruševa u Beograd!

Autor:

Vesti

27.02.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirnes Kovač priznao da je objavio neproverenu vest.

SVE PRIZNAO! Novinar iz Sarajeva potvrdio da je objavio lažnu i zlonamernu vest o tajnom dolasku Patruševa u Beograd!

Foto: Tanjug/AP

Nakon oštrog demantija savetnice za medije predsednika Republike Suzane Vasiljević na lažnu vest novinara Al Džazire Mirnesa Kovača, ponovo se oglasio on i priznao da je objavio lažnu vest.

Republika

Foto: Printskrin

 

 

- Da. Objavio sam. Nepotvrđena je informacija. Naznačio sam. Reagovala je savetnica i preneli su svi nezavisni mediji u Srbiji. No, ne radi se ni o kakvom ratu, već o interesovanju da rata i njegovog širenja ne bude - napisao je Kovač.

Podsećamo, ranije danas Kovač je objavio da je avion predsednika Srbije Aleksandra Vučića na putu za Rusiju odakle bi trebalo da doveze u tajnu posetu ruskog sekretara za bezbednost Nikolaja Patruševa.

Na ovu vest hitno je reagovala savetnica za medije predsednika Vučića Suzana Vasiljević i označila ove navode kao lažne naglašavajući da se vodi obaveštajni rat protiv Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
sen

27.02.2022 07:05

Go..o jedno, zbog laži o Račku bombardovana je Srbija. Novinari nedodirljivi i kad pišu neistine, zaštićeni kao beli medvedi

Odgovori 11 0
Branka met

27.02.2022 07:30

Gdin Kovač, vi ste direktno u službi infornacionog rata i podstičete rat lažnim vestima. Gde vam je novinarska etika, zar je na početku rata poginula. Sramota je da obmanjujete i podcenjujete čitav jedan narod neveštim i nemuštim objašnjenjem. Vi za sebe smatrate da ste novinar - pojma vi nemate o osnovama novinarstva. Kada dodate i, evidentno, loš karakter, osvetoljubivost i mržnju dobijete samo vernog slugu i ama baš ništa više. Bljak!

Odgovori 14 1
Mladen Krajišnik

27.02.2022 08:17

I hoće li sada ovaj novinar u pokušaju odgovarati za širenje lažnih vesti u ovako teškim okolnostima.

Odgovori 14 0