VODIO INSTAGRAM "PRINCIPA", ŽENI SLAO RUŽE IZ ZATVORA, A SUMNJAO I DA GA VARA: Ko je Mesarev kum koji je progovorio o ubistvima zloglasnog klana Velje Nevolje!?

Autor:

Hronika

27.02.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Spasojević, navodni kum Marka Miljkovića, sklopio je sporazum s tužilaštvom i progovorio o zločinima klana Veljka Belivuka.

VODIO INSTAGRAM "PRINCIPA", ŽENI SLAO RUŽE IZ ZATVORA, A SUMNJAO I DA GA VARA: Ko je Mesarev kum koji je progovorio o ubistvima zloglasnog klana Velje Nevolje!?

Foto: Tanjug/ST/printscreen

Nikola Spasojević, navodni kum Marka Miljkovića, sklopio je sporazum s tužilaštvom i progovorio o zločinima klana Veljka Belivuka, a da bi bio osuđen na 14 godina robije, morao bi da pred pripadnicima kriminalne grupe ponovi sve što je pričao u istrazi!

Spasojević, koji je progovorio u tužilaštvu, sklopio je sporazum o statusu svedoka okrivljenog. On će na suđenjima morati da ponovi sve što je u istrazi pričao da bi bio osuđen na dogovorenu kaznu, ali i da sedi na optuženičkoj klupi sa drugim optuženima. Svi oni, otkriva izvor, imaće mogućnost da mu postavljaju pitanja.

Podsetimo, Spasojević je uhapšen zbog sumnje da je za klan prao pare, ali se ispostavilo da je učestvovao u tri likvidacije - Aleksandra Gligorijevića, Gorana Veličkovića i Gorana Mihajlovića.

Republika

Foto: nestalisrbija.rs/osobe

Ubijeni Goran Veličković

 

- Na osnovu njegovog svedočenja zapravo je rešeno ubistvo Mihajlovića, za koga se ispostavilo da je prva žrtva klana. Belivuk i Miljković u tužilaštvu su negirali da su umešani u zločin i rekli da ih "neko namešta". Sa druge strane, Miloš Budimir, koji je osumnjičen za ovu likvidaciju jedini je pred tužiocem pričao - podseća izvor:

- Budimir se ponudio za svedoka-saradnika. Rekao je: "Evo, hoću i ja da budem svedok-saradnik, kažite šta vam treba, sve ću da kažem, priznam i ispričam. Svedoci-saradnici su vam narkoman i ludak, mogu onda i ja da budem" - kaže izvor Kurira.

Spasojević je, prema navodima drugog svedoka saradnika Bojana Hrvatina, kum Marka Miljkovića.

- Navodno, on je vodio jedan od Instagram naloga navijačke grupe Principi, koju su Belivuk i Miljković, prema navodima tužilaštva, formirali kao paravan za vršenje krivičnih dela - kaže izvor.

Inače, pre hapšenja, Nikola Spasojevic radio je u jednoj poznatoj firmi za transport novca, kao i kao obezbedenje u jednom hotelu.

Tokom boravka u pritvoru, njegova nevenčana supruga se na društvenim mrežama pohvalila da joj je za godišnjicu poslao 101 ružu.

- Interesantno je da se došlo do informacija da se upravo Spasojević, pre nego što je uhapšen, raspitivao o jednom policajcu, jer je sumnjao da ga nevenčana supruga vara s njim - otkrio je izvor Kurira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading