ONI OTELI DEO SRBIJE, A SMETA IM "PUTINOVA OKUPACIJA UKRAJINE"! Samozvana država Kosovo uvodi sankcije Rusiji! LICEMERJE DA NE MOŽE GORE!

Autor:

Vesti

25.02.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Kosova odobrila je danas sankcije Rusiji.

ONI OTELI DEO SRBIJE, A SMETA IM "PUTINOVA OKUPACIJA UKRAJINE"! Samozvana država Kosovo uvodi sankcije Rusiji! LICEMERJE DA NE MOŽE GORE!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin na meti Aljbina Kurtija

Kako navodi Koha, kosovski premijer Aljbin Kurti rekao je da se sankcijama pridružuju partnerskim zemljama, kao što su SAD i EU, kao i da su sankcije odgovor na, kako je rekao, rusku okupaciju Ukrajine.

Prema rečima Kurtija, da njihovu "neposrednu i bezrezervnu reakciju na rusku okupaciju Ukrajine treba čitati kao jasnu poruku političke i diplomatske orijentacije".

Ministarka spoljnih poslova Donika Gervala rekla je da sankcije obuhvataju ekonomske i finansijske sankcije koje su uveli Savet EU i SAD, koje podrazumevaju zamrzavanje imovine ruskih banaka i zabranu tranzita ruskih pojedinaca.

Više o krizi u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nešo

26.02.2022 00:29

Doćiće te i vi na red ubrzo, bitno da je počelo-polako

Odgovori 10 0
aaa

26.02.2022 13:13

sta izvoze uopste...samo drogu imaju u vecim kolicinama

Sale

27.02.2022 08:58

Nisu oteli nego pokušavaju da otmu.