LAĐEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO TAJKUNU: Đilas je obarao naslovne strane kad mu se ne svidi slika, A SAD SE NAŠAO DA PRIČA O MEDIJIMA!

Autor: Republika

Vesti

13.02.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević prokomentario sa tajkunski udar na medije od strane vođe opozicije Dragana Đilasa.

LAĐEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO TAJKUNU: Đilas je obarao naslovne strane kad mu se ne svidi slika, A SAD SE NAŠAO DA PRIČA O MEDIJIMA!

Foto: printscreen

Milan Lađević

Gostujući na TV Pink u Novom jutru kod Jovane Jeremić, Lađević se osvrnuo na otvoreno pismo koje je Đilas uputio predsednicima sudova u Srbiji tražeći drakonske kazne za medije koji ne pišu po tajkunskom diktatu, o čemu je Republika već pisala.

- Ta grupacija oko Đilasa sebe naziva pristojnim ljudima, a novinare nazivaju "paščadima". Za novinarke govore da su kurve, premijerki prete silovanjem - podsetio je Lađević na neke od besramnih uvreda koje su đilasovci upućivali političkim protivnicima.

Lađević je naglasio da je posebno opasno što se sada od sudova traži da poveća kazne, što bi praktično značilo gašenje brojnim medija koji kritički pišu o Draganu Đilasu i njegovim pajtosima..

Republika

Foto: printscreen

 

 

- I to traže od suda, a dobro je poznato da ima sudija koje su oni birali i postavljali - upozorava Lađević.

Glavni urednik Srpskog telegrafa podsetio je i na epizodu Đilasa iz prošlosti, u kojima je tajknum preko svoje agencije rukovodio svim medijima u Srbiji i od glavnih urednika tražio da mu promene čak i sliku ako mu se ne bi svidela.

- Đilas koji je od urednika pod svojom kontrolom tražio da se menjaju fotografije, gde nije smelo da se napiše slovo kritike... I sad taj Đilas priča o medijima - istakao je Lađević.

Lađević je rekao da, za razliku od Đilasovog vremena, sada nikakvi diktati ne stižu sa Andrićevog venca.

- Ne diktira nam niko ništa - podvukao je Lađević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

13.02.2022 12:00

Sve je tačno kazao o nasilniku Đilasu.