GORAN VESIĆ I SINIŠA MALI SAOPŠTILI GRAĐANIMA: Evo ko će sve morati da ima fiskalnu kasu

Autor:

Vesti

12.02.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emisiji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pokazao je da, pored svih poslovnih obaveza, živi kao sav običan svet i da, između ostalog, vikendom rado posećuje Kalenić pijacu.

GORAN VESIĆ I SINIŠA MALI SAOPŠTILI GRAĐANIMA: Evo ko će sve morati da ima fiskalnu kasu

Foto: ST/N. Pančić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odlaskom na omiljene tezge, pazario je domaće namirnice i razgovarao sa građanima o modernizaciji i unapređenju jedne od najpopularnijih pijaca u glavnom gradu.

U jednom momentu prisutni prodavci su pokrenuli pitanje uvođenja obaveznih fiskalnih kasa za trgovce na pijacama, a Vesić je bez oklevanja, na licu mesta, telefonom pozvao ministra finansija Sinišu Malog, kako bi građani odmah dobili konkretnu informaciju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Siniša Mali

- Ministar finansija kaže da vi koji prodajete svoju robu nećete imati kase, a oni koji su preprodavci će morati da imaju kase. Ko ima registrovano poljoprivredno gazindstvo, neće morati da ima kasu - rekao je Vesić gostujući u emisiji na Kurir televiziji.

I tako pokazao da neposredna komunikacija sa građanima i osluškivanje njihovih potreba donosi najbolje rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vladica

12.02.2022 11:42

Fiskalne kase svima. Bez izuzetaka.

Vera

12.02.2022 11:49

Svi treba da imaju fiskalne kase.