NAPUSTIO SRBIJU I ŽIVI U KOLIBI! Pevača proslavio čuveni HIT, on spakovao kofere i promenio ŽIVOT IZ KORENA!

Autor:

Zabava

12.02.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dejan Ćirković Ćira odlučio je da napusti Srbiju i sada živi u kolibi.

NAPUSTIO SRBIJU I ŽIVI U KOLIBI! Pevača proslavio čuveni HIT, on spakovao kofere i promenio ŽIVOT IZ KORENA!

Foto: Printscreen

Pevač Dejan Ćirković Ćira, sa porodicom već 25 godina živi u Nemačloj, a zbog pandemije koronavirusa godinu dana nije bio u Srbiji. On je svoje utočište našao u kolibi iznad Štutgarta, gde se posvetio poljoprivredi.

– Tu sam od marta prošle godine, sad će biti tačno godinu dana kako sam u kolibi – rekao je Ćira prošle godine za “Grand” i objasnio kakva je situacija u Nemačkoj:

 

 

– Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice koje prodaju hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići, ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo – rekao je pevač koji tvrdi da je svoj mir pronašao u kolibi, kao i da se posvetio sadnji povrća.

 

 

– Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom – kroz smeh je rekao pevač i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji. 

– Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju. Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju.

Podsetimo, Ćira se 2008. godine proslavio hitnom ''Fenomenalno''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
sara

12.02.2022 11:19

jel vikendica se zove koliba il sta je to