VESIĆ O VELIKOJ ČASTI: Drago mi je što je predsednik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik

Autor:

Vesti

06.02.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić rekao je danas da ga je predsednik stranke Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka

VESIĆ O VELIKOJ ČASTI: Drago mi je što je predsednik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik

Foto: ST/N. Pančić

- Za mene je velika čast što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, preko parlamentarnih do lokalnih izbora - izjavio je Vesić za Tanjug nakon što je u društvu premijerke Ane Brnabić obišao radove na rekonstrukciji pozorišta Dadov.

Naveo je da će se kampanja SNS-a oslanjati na prezentaciju dosadašnjih rezultata i vizije budućnosti.

- Pokazaćemo građanima impresivne rezultate, bez obzira da li je reč o spoljnoj politici, ekonomiji, društvu ili kulturi. I zaista se Srbija nije nikada uspešnije razvijala i s druge strane to će biti naš kredibilitet da damo ljudima viziju o tome kako će se Srbija razvijati narednih godina - rekao je Vesić.

On je istakao da je apsolutno siguran da će Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat sve liste SNS-a dobiti apsolutnu većinu, i da će to biti glas građana za rad, razvoj i da Srbija odlučuje o svojoj sudbini samostalno, bez uticaja velikih sila.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Aleksandar Vučić

- Kada kažemo da je danas prosečna plata u Beogradu 741 evro, a bila je oko 433 evra 2013, mi sada glasamo da prosečna plata u Beograu 2030. godina bude 200.000 dinara - rekao je Vesić.


Zamenik gradonačelnika Beograda je dodao je da je u Beogradu otvoreno 170.000 radnih mesta, da je u Srbiji izgrađeno 200 fabrika i da se gradi 12 autoputeva.

- Kada kažemo da ćemo u martu imati između Beograda i Novog Sada voz koji će saobraćati brzinom od 200 kilometara na sat, to znači da je glas za Aleksandra Vučića glas da sutra to imamo i do Niša i do drugih gradova Srbije. Tako da, glasajući za Aleksandra Vučića glasamo za razvoj, što će biti naša osnovna poruka - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading