JEDNOM MORA DA SE UMRE! Evo kako je Aleksandar Vučić primio vest da se sprema atentat na njega!

Autor:

Vesti

21.01.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić je gostujući večeras u emisiji "Tema" na Prvoj TV rekla da je predsednik Aleksandar Vučić poprilično mirno primio vest, koja je stigla od Evropola, da se sprema atentat na njega.

JEDNOM MORA DA SE UMRE! Evo kako je Aleksandar Vučić primio vest da se sprema atentat na njega!

Foto: printscreen/RTS

Brnabić je rekla da je pričala sam sa njim o tome i da Vučiću sigurno nije lako. 

- Rekao mi je: "Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre"...  - rekla je premijeka i dodala:

- Vučić je navukao bes Zvicera time što je objavio rat kriminalcima, pa su i Zvicer i njegov šef sa nevericom to dočekali. Rasturili smo tu kriminalnu grupu i pomrsili im račune i u drugim zemljama, poremetivši im biznis. Vučić je svestan da je stavio glavu u torbu. Sada nas direktno upozoravaju strane službe da dolaze ljudi kojima je cilj da ubiju Vučića - kaže Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetozar

22.01.2022 05:36

Ovo je vest preko koje se nesme olako preći, već pod Hitno država i njeni organi, moraju da spreče bilo kakav pokušaj. Jer smo tako olako prešli kada je ubijen premijer Srbije preko upozorenja.

Srdjan

22.01.2022 18:36

Hahahahahahahahahahahah.... Zar i njemu nije jasno da je smešan? Sta bi sa onim Čabom? Oruzje u Jajincima?? Jadno