SVAKI NAPAD NA VUČIĆA JE NAPAD I NA SRBIJU! Milenko Jovanov preneražen vešću da se sprema atentat na Vučića!

Autor:

Vesti

21.01.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od momenta kada je objavio rat mafiji i krenuo u obračun sa najgorim i najsvirepijim kriminalcima i ubicama, predsednik Vučić je svesno stavio metu na sebe, da bi Srbiju oslobodio ovih zločinaca i obezbedio građanima Srbije mir i sigurnost, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

SVAKI NAPAD NA VUČIĆA JE NAPAD I NA SRBIJU! Milenko Jovanov preneražen vešću da se sprema atentat na Vučića!

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

- Danas, kada od Evropola stiže informacija o tome da mu spremaju ubistvo, u Srbiji vlada zaglušujuća tišina - kaže Milenko Jovanov i nastavlja:

- Narod Srbije nesumnjivo stoji uz svog predsednika, a očekujem i da svi državni zvaničnici budu uz narod i da se jasno pošalje poruka da je Srbija ujedinjena oko predsednika Vučića i da je svaki napad na predsednika Aleksandra Vučića napad na Srbiju.

- Na monstruozni plan da se Srbija zaustavi ubistvom predsednika Vučića mora se odgovoriti svom silinom i svim sredstvima. I ne sme se stati dokle god se ne pronađu svi koji su u ovome učestvovali, bilo da se radi o kriminalcima, ili političarima koji su sa njima povezani.

Više o planiranom atentatu na Vučića pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading