EVO KO JE SRPSKU POLICIJU OBAVESTIO DA SE SPREMA ATENTAT NA VUČIĆA! Ispituje se od koga je Zvicer dobio nalog za ubistvo!

Autor:

Vesti

21.01.2022

19:53

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je najnovije informacije do kojih je došao MUP o planiranju atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

EVO KO JE SRPSKU POLICIJU OBAVESTIO DA SE SPREMA ATENTAT NA VUČIĆA! Ispituje se od koga je Zvicer dobio nalog za ubistvo!

printscreen/TVPink

Vulin je saopštio večeras da postoji organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator Radoje Zvicer, koja namerava atentat i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Nakon što smo posredstvom Evropola, koristeći službene, zvanične vidove komunikacije između policija, 14. januara dobili informaciju pod oznakom hitno, od pripadnika policije jedne zemlje članice Evropske unije, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je zvanično obavešteno o postojanju operativnih informacija o postojanju organizovane kriminlane grupe sačinjene od državljana različitih zemalja, koja za cilj ima ubistvo, atentat na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića - rekao je ministar Aleksandar Vulin.

Prema njegovim rečima, nakon što su se u više ekspertskih nivoa uverili u kvalitet i vrednost dobijene informacije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije zajedno sa Evropolom i partnerskom službom od koje je informacija dobijena pokrenulo je opsežnu akciju na utvrđivanju identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, koja za cilj ima ubistvo predsednika Vučića.

- Na čelu ove kriminalne organizacije nalazi se crnogorski državljanin Radoje Zvicer, za kojim je Srbija već raspisala poternicu, organizator i jedan od vođa kavačkog klana, odgovoran za šverc i ilegalnu prodaju narkotika, ali i organizaciju i naručivanje više ubistava koja su počinjena na teritoriji Srbije, Crne Gore ali i drugih zemalja - rekao je ministar Vulin.

- Da li je Radoje Zvicer ovu zločinačku organizaciju okupio i organizovao da bi ubili predsednika Vučića po spostvenom nahođenju ili zato što je dobio naređenje od svog političkog šefa, političkog vođe, ostaje na istrazi da utvrdi.

- Ali do tada pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije o svakom saznanju do koga budu došli operativnim radom obaveštavaće Tužilaštvo za organizovani kriminal, ali i u sardanji sa predstavnicima vojnih bezbednosnih struktura učiniće sve da se naš ustavni poredak, svakodnevni način života, mir i stabilnost sačuvaju, ali i da se sačuva bezbednost i život predsednika Aleksandra Vučića. Živela Srbija - rekao je ministar Vulin.

Kako se saznaje, atentat je trebalo da se dogodi u februaru.

Komentari (4)

Loading
aleksandar

21.01.2022 20:46

Sta se ceka sa hapsenjem ovog bolesnog ljudozdera Zvicera. Jel treba da se ponovi slucaj Zorana Djindjica da bi bi pojedinci poceli da rade svoj posao i hapse dokazani sljam, ubice i ljudozdere kao sto je ovaj smrad Zvicer?. Drzava da pokaze snagu i reaguje onako kako treba. Nece se valjda dopustiti da neko ko je cuvao koze po Crnoj Gori, a onda presao na unosniji posao prodaju kokaina, preti predsedniku Srbije. Nije mu Srbija zemlja Juzne i Srednje Amerike i nadam se da ovo nece proci bolesniku i kriminalcu Zviceru

marko vidojković

21.01.2022 20:58

Znači Vučić je pojeo Veljine ćevape. Smešni su i penzionerima viśe ovi blagajnici i knjigovodje sns a. Ha ha ha haaaaaaa

Jerry

22.01.2022 13:47

@marko vidojković - Ovo je kanda vrhunac duhovitosti?

Hercegov grad

22.01.2022 12:49

Mislim da je samo vojna sposibna da tastuti presednika svi ostali iz struktura bezbednosti podlozni su mitu!