MRŽNJA PREMA VUČIĆU NEĆE PROĆI! Vulin: Napali su predsednika Srbije da je bio u Banjaluci, a nije bio!

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

09.01.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da mržnja sa kojom se sledbenici Bakira Izetbegovića ophode prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije slučajna i neće proći.

MRŽNJA PREMA VUČIĆU NEĆE PROĆI! Vulin: Napali su predsednika Srbije da je bio u Banjaluci, a nije bio!

Foto: printskrin

- Kada je Aleksandar Vučić tražio od mene da ne pominjem pokušaj njegovog ubistva u Srebrenici, rekao sam mu da mržnja sa kojom su ga sačekali sledbenici Bakira Izetbegovića nije slučajna i da neće proći.

Isto je bilo i kada je Aleksandar Vučić poklonio bez uslova vakcine Bosni i Hercegovini, kada je uložio u otvaranje radova na auto-putu, kada je predao optužnice prema građanima BiH u nadležnost tužilaštva Bosne i Hercegovine -  rekao je Vulin.

Kako je navedeno u saopštenju PS, Vulin je mišljenja da je svakim dobročinstvom prema BiH, mržnja prema Aleksandru Vučiću je rasla.

- Ne mrze Izetbegovićevi sledbenici sve Srbe, oni samo mrze Srbe koji čuvaju i Srbiju i Srpsku, a posebno Aleksandra Vučića, jer je preuzeo Srbiju čije su plate i penzije bile niže od onih u BiH, a sada su više. O Aleksandru Vučiću su u Sarajevu lagali sve, od toga da je nosio snajper, do toga da je napao BiH, ali današnji skup u Sarajevu je vrhunac ludila.

Napali su Vučića da je bio u Banja Luci gde i nije bio. Njihove laži o Aleksandru Vučiću mogu da se mere samo njihovom mržnjom -  poručio je ministar i predsednik PS Vulin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strahinja

10.01.2022 09:19

Pa šta i da je bio u Banja Luci?Nikome se više ne trebamo pravdati.