ALEKSANDRU VUČIĆU POJAČANO OBEZBEĐENJE!

Autor:

Vesti

21.01.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić otkrila je da je informaciju o atentatu na predsednka Srbije Aleksandra Vučića dobijena 14. januara od strane Evropola, tačnije jedne države članice Evropske unije.

ALEKSANDRU VUČIĆU POJAČANO OBEZBEĐENJE!

Foto: Printskrin

Ona je, gostujući na Prvoj TV, otkrila da je atentat trebalo da se izvrši u februaru.

- Reč je o ozbiljnoj pretnji, a detalji su srpskom MUP-u dali pismeno obaveštenje putem Evropola - dodala je premijerka.

Dodala je da je, ako jedna od mera, pojačano obezbeđenje predsednika Srbije.

Brnabić je zahvalila državama i partnerima Srbije na pomoći u otkrivanju ovakvih namera.

- Ko su ljudi koji stoje iza toga, ko su organizatori, na koji način, sve te informacije smo dobili i od tada naše bezbednosne slube rade na tome da to spreče. Za sve one koji će se sprdati sa tim i pokušavati to da ismeju, da kažem da smo mi to dobili napismeno od Europola. Ovo nije prva pretnja, mi smo uspevali te stvari da sprečimo.

- Ovo je veoma ozbiljna pretnja. Na nama je da pokušamo da sačuvamo te informacije da ne bismo ugrozili istragu i našu i stranih zemalja iz EU koje su nam tu informaciju dale. Obezbeđenje predsednika je pojačano. U tim informacijama piše ime Radoja Zvicera. Primarno je da pohapsimo te ljude, njihove jatake, sve koji mogu da ugroze njegov život - rekla je premijeka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading