EKOLOZI BIJU KAO SVETI ILIJA! 50 na JEDNOG! Novi UZNEMIRUJUĆI SNIMCI brutalnog prebijanja mladića u NOVOM SADU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.12.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sebe vole da predstave kao mirne demonstrante i glume žrtve, okupljeni na takozvanoj ekološkoj blokadi brutalno su danas prebila jednog mladića u Novom Sadu.

EKOLOZI BIJU KAO SVETI ILIJA! 50 na JEDNOG!  Novi UZNEMIRUJUĆI SNIMCI brutalnog prebijanja mladića u NOVOM SADU! (VIDEO)

Foto: printskrin

Da stvar bude gora, pristalice (lažne) ekološke elite ne znaju ni šta je takozvana "ferka" već u čoporu nasrću na goloruke ljude.

Na društvenim mrežama pojavili su novi, jezivi snimci iz Novog Sada, gde je opoziciona rulja, koja sebe naziva intelektualcima i elitom, nasrnula na dečka i tukla dok je i noge i ruke nisu zabolele.

Oni, koji nisu bili dovoljno "hrabri" da udare na nesrećnog mladića drali su se, naravno opet iz mase, "Ubij ga, ubij ga"!

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima ispod teksta:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sakich Joe

04.12.2021 21:59

Posteno zaradio svaki dinar...

Ivana Obrenović

05.12.2021 01:59

Jadan huligančić :(

Stefa

05.12.2021 13:13

Tako je to kada policija nije radila svoj posao. Nadam se da su sve snimili pa će da isprave ono što su propustili i da će nasilnici biti kažnjeni.