LAŽOVIZIJA N1: Sami se odali, otkriveno da Đilas stoji iza "spontanog" protesta protiv metroa! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.11.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u javnosti pokušavaju da predstave proteste u Makišu kao spontano okupljanje građanja na televiziji N1 su sami raskrinakali svoje laži i priznali da se ipak, radi o politikčkoj aktivnosti

LAŽOVIZIJA N1: Sami se odali, otkriveno da Đilas stoji iza "spontanog" protesta protiv metroa! (VIDEO)

Foto: Tviter/printscreen

"Građani su na neki način spontano izašli na ulicu", tako glasi početak priloga N1 na protestima protiv gradnje metroa u Beogradu

Osim što se radi o laži jer je lider SSP Dragan Đilas javno preko Tvitera pozvao svoje pristalice da se okupe na protestu, došlo je i do šok nastavka priloga.

Prilog se "raspao" kad je novinar pitao demonstrante da li pripadaju nekoj organizaciji. 

Tada je postalo savršeno jasno i samo na osnovu tog kratkog snimka da se radi o protestu koji su organizovali Dragan Đilas i njegova sadašnja radnica, bivša desna ruka Nenada Čanka, Marinika Tepić.

- Pripadam Stranci slobode i pravde - rekao je jedan okupljenih, a to je potvrdila i žena pored njega koja je rekla: Mi smo ispred naše partije jer se protivimo svemu što radi SNS.

Srećom po građane koji žele da se voze metroom i da izbegnu gradske gužve, demonstranata je bilo prilično malo. Među njima je bila i Aida Ćorović koja je izgleda prešla sa napada na mural Ratku Mladiću, na napade jajima na vozove i šine.

 

 

https://twitter.com/LaziDetektor/status/1462739159106400262?t=6BbEf2rz3pxJCMlH46dt4Q&s=08

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading