ZALAGAO SE ZA UVOĐENJE ŠERIJATA U HRVATSKU: Otkriveno ko je jedan od organizatora protesta u Zagrebu!

Autor:

Svet

22.11.2021

12:16

Јedan od organizatora protesta protiv kovid propusnica u Zagrebu, koji su održani proteklih dana, je kontroverzni Marko Francišković.

ZALAGAO SE ZA UVOĐENJE ŠERIJATA U HRVATSKU: Otkriveno ko je jedan od organizatora protesta u Zagrebu!

youtube.com/MLINKO TV

Francišković je 2014. godine zbog poruka u kojima preti smrću bivšem hrvatskom ministru Ranku Ostojiću prisilno smešten na psihijatrijsko lečenje, a pušten je osam meseci kasnije, navode hrvatski mediji.

Nakon što je osam meseci proveo u psihijatrijskoj ustanovi, prelazi u islam i 2019. godine izdaje knjigu "Hrvatski džihad", gde govori o uvođenju šerijata u Hrvatsku.

Noseći zastavu Hrvatske, Francišković se obratio okupljenima na protestu uz reči "Budite u istini i istina će vas osloboditi. Zar ne vidite šta se sprema, pogledajte Austriju. Počeće da nas hvataju kao zečeve. Oseća se zadah zveri, tu je blizu. Civilizacija upada u bešćutnost srca. A ja želim da se branimo, zajedno sa svojom braćom. Većina će sutra biti ljubomorna na vas što niste primili vakcinu. Nije ovo igra i zabava. Treba se organizovati. Sada, odmah!", kako prenosi Klix.

Zatim je poručio, "Ja sam već pre 20 godina, dok sam bio u zatvoru, napisao knjigu i izneo teokratski model kako treba organizovati Hrvatsku, kako rušiti sistem koji je bezbožan i zao. Nemojte da budete ovce i postanite lavovi. Božji lavovi su tu, dignite se i vičite".

I na kraju dodao da, "ako i pogine na božjem putu", za svoju porodicu, braću i domovinu, ako ga likvidiraju, zna "da ih je već nadmudrio, da je već pobedio".

Komentari (0)

Loading