HAOS U ZAGREBU ZBOG KOVID POTVRDA: Demonstranti nagrnuli na zgradu HRT-a, interventna blokirala pristup zgradi

Autor: Republika

Svet

20.11.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest protiv kovid potvrda večeras se sa središnjeg zagrebačkog trga preselio na Prisavlje ispred zgrade HRT-a, gde se zaputio deo demonstranata koji traže razgovor sa čelnim ljudima i uključenje u program HTV-a, a interventna policija im je sprečila ulaz u zgradu.

HAOS U ZAGREBU ZBOG KOVID POTVRDA: Demonstranti nagrnuli na zgradu HRT-a, interventna blokirala pristup zgradi

Foto: youtube.com/printscreen

 

Nezadovoljni načinom na koji je HRT prenosio njihov skup u 15 sati na Trgu bana Jelačića, te uzvikujući parole: "Hoćemo izbore!", "Referendum i vladavina naroda", "Lopovi", "Izdaja" i "Božji zakon iznad svih zakona", zatražili su sastanak sa glavnim direktorom HRT-a i uključenje uživo u program nacionalne televizije.

Demonstrante je pred HRT-om dočekala interventna policija, a desetak policijskih vozila blokirao je pristup zgradi na Slavonskoj aveniji.

(Republika/Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zagreb

20.11.2021 20:26

E, pa ovako. Ovo je sa lica mjesta. Par sati kasnije. Na Trgu je bilo oko 55-60.000 ljudi. To vam kaže netko tko poznaje taj prostor, njegovu popunjenost u raznim situacijama. Pozdrav iz Zagreba.