PREDSEDNIK SE OGLASIO O GORUĆEM PITANJU! Vučića pitali o vijetnamskim radnicima, SADA JE SVE JASNO!

Autor: Republika

Vesti

19.11.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je situaciju u fabrici Ling Long, odnosno navodnoj aferi koju pakuju opozicioni mediji.

PREDSEDNIK SE OGLASIO O GORUĆEM PITANJU! Vučića pitali o vijetnamskim radnicima, SADA JE SVE JASNO!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Mediji pod kontrolom Dragana Đilasa danima pišu o uslovima u kompaniji Ling Long, a sada je o tome govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je prisustvovao otvaranju fabrike "BAS Boysen Abgassysteme" u Subotici.

- Kampanja protiv Ling Longa se vodi više od godinu i po dana. I protiv svake kineske kompanije u Srbiji se vodi kampanja. Ja sam jurio, tražio, molio investitore. Setite se samo šta je bilo sa Železarom, i tu se vodila kampanja. Posle i protiv Ziđina. Šta želite sa Ling Longom? Nema problema, poslali smo inspekciju. Ali Darija i Toma nisu mogli da izdrže pritisak medija, pa su poslali inspekciju. Šta hoćete, da uništimo investiciju od 900 miliona dolara? Jel treba da osiromašimo Banat, da bude kao jug Srbije? Jel smisao da zatvorimo sve? - istakao je Vučić.

On je potom istakao da su sada tobože svi dušebrižnici, a pre deset godina nikoga nije bilo briga šta je sa srpskim radnicima.

- Ej, ljudi, pa vi niste brinuli o srpski radnicima, a sad ste zabrinuti za Vijetnamce. Najlakše je pljunuti po svakome, isterati i izbaciti svakoga, a onda reći dajte im plate. Gledam sinoć na RTS, copy-paste onoga što se prikazuje na N1 i Novoj kad je reč o Ling Longu - istakao je predsednik i dodao

- Šta je to što finansira našu zemlju ako nisu fabrike. Kao Boga vas molim, samo razmislite. Naravno, uvek moramo da budemo na strani radnika, a onda i na strani investitora. Mi imamo još mnogo posla da uradimo, fabrika da izgradimo da stignemo neke razvijenije - poručio je predsednik Vučić.

Na kraju je istakao da na njega niko ne može da vrši pritisak.

- Mene baš briga za sve vrste pritisaka. Protiv mene svaki dan 24 sata vode kampanju i ja nemam nikakav problem sa tim jer ja imam cilj. ne interesuju me njihove laži, kampanje... Meni je došlo danas da zaplačem kada sam video kako izgleda ova fabrika. To su fantastične stvari za našu zemlju. A onda će neko da kaže zašto radnik stoji... E onda lepo idite tamo gde se ne radi. Baš me briga da lažem ljude, evo vi glasajte za ove što će da uvedu sve neradne dane i plate od po 2.000 evra. Mene baš briga za izbore - zaključio je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Gradjanin

19.11.2021 14:42

Sigurno da ima nepravilnosti ali je sigurno da Vucic radi i to vise nego prethodnici svi zajedno. Naravno da ima sljama na funkcijama ali i to ce se iscistiti vremenom.ja nisam SNS ali nemam za koga da glasam sem za Vucica ovi iz opozicije sve bivsi lopovi i nedaju se smeniti mada ima i kod njih postenog sveta

Odgovori 13 14
Saja

20.11.2021 01:32

Lepo se vidi na snimku da su to skroz ne humani uslovi za život. Jadni ljudi.

Milan

20.11.2021 07:00

Kakvo ZLO!!! 🤮

milica

20.11.2021 07:36

Verujem da ce se svi problemi resiti i da ce nastaviti rad u zelezari.