SRBIJA JE ČEKALA ODGOVOR NA CENTRALNU POLITIČKU TEMU: Vučić i Stefanović zajedno pred novinarima, PREDSEDNIK ODGOVORIO NA GORUĆE PITANJE!

Autor: Republika

Vesti

12.10.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po prvi put se pojavio u javnosti sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, nakon što su medijima objavljeni podaci koji ukazuju na to da je ministar imao ulogu u aferama "Jovanjica" i "Prisluškivanje".

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić

Nakon obilaska Sajma naoružanja, predsednik i ministar pojavili su se pred novinarima i jedno od pitanja upravo se ticalo njihovog međusobnog odnosa.

Predsednik je dao nedvosmislen odgovor.

- Stefanović kao ministar odbrane dobro radi svoj posao. Nikakvu neozbiljnost i neodgovornost nisam video. Ja sam vrhovni komandant i nemam nikakav problem. Šta imam da kažem Stefanoviću, ja sam mu rekao pre godinu dana - naveo je predsednik države.

Odgovarajući na pitanje da li optužbe na račun ministra Stefanovića utiču na ugled Srbije tokom samita Pokreta nesvrstanih, šef države je poručio da se o unutrašnjim pitanjima zemlje ne razgovara pred strancima.

- O čemu mi imamo da govorimo, nismo govorili sa strancima, jer su pristojni ljudi koji poštuju suverenitet naše zemlje - kazao je Vučić.

On je ocenio da će unutarstranačke stvari i u buduće biti rešavane u okviru same partije.

- A ono o što treba da rade državni organi, oni će to i raditi - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

12.10.2021 16:52

Sve mi se čini da je Dragan Đilas pokušao da umeša prste između Stefanovića i Vučića i da nije mogao brata Andreja da strpa u zatvor, slično Legijinoj priči, kada je mu je namestio ubistvo.

Mima

12.10.2021 20:23

Javnost se ubi razmišljajući šta to Stefanović ima protiv Vučića pa opstaje na pozicijama, a na kraju verovatno neće biti ništa zanimljivo.