DOK SU SRBE TERALI SA KiM ONI SU VEZIVALI PERTLE ISPOD STOLOVA! Ana Brnabić žestoko odbrusila Đilasu i kompaniji: Pogrom iz 2004. ne sme da se ponovi (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

27.09.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić gostovala je u jutarnjem programu na televiziji "Pink" gde je prokomentarisala napade iz redova opozicije prema Srbima na Kosovu i Metohiji koji već osam dana vode borbu sa albancima na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Brnabić navela da ukoliko NATO ne odreaguje da će Srbije to učiniti

Ona je rekla da svako ko se usudi da napadne Srbe na Kosovu i Metohiji da će biti sprečen, ukoliko NATO na to ne odreaguje, odreagovaće Srbija. 

Ona je kazala da na takve stvari ne sme da se okreće glava kao što je to radila prethodna vlast, koja je sedela u Beogradu i samo izdavala saopštenja, a iza kojih stoje Boris Tadić, Dragan Đilas, Vuk Jeremić pa i Mlađan Đorđević.

Podsetila je na slučaj iz perioda dok su oni bili na vlasti da ništa apsolutno nije urađeno, pogotovo kada je tzv.Kosovo proglasilo nezavisnost kao i 2004. godine kada su Srbi proterani iz svojih domova i kada su spaljivani manastiri i crkve dok su oni ćutali sedeli u Beogradu gledali kako da se ispod stola sakriju, da vežu pertlu i izdaju nekakvo glupo saopštenje.

Brnabićeva kaže da toga danas nema, a nema zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Una

27.09.2021 12:47

Sadašnje rukovodstvo neće dozvoliti pogrom!