VUČIĆ VIŠE TREBA SRBIJI NEGO SRBIJA NJEMU! Aleksandar Šapić kaže da će se politika aktuelnog predsednika pamtiti! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.09.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić rekao je Srbija prvi put ima predsednika koji nije samo predsednik građana Srbije već i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i da je politika koju Aleksandar Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije već celokupnog srpskog naroda.

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Šapić kaže da Aleksandar Vučić više treba Srbiji nego ona njemu

- Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji a ne Srbija njemu - istakao je Šapić i dodao da će o svemu ovome ozbiljnije govoriti i analizirati tek sa neke vremenske distance jer, kako je rekao, kad ste savremenici nekog doba ili osobe teško možete objektivno sagledati sve aspekte i benefite politike koju je vodio.

Upitan da prokomentariše nedavnu izjavu Saše Jankovića u kojoj je on, između ostalog, govorio o načinima na koje su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ponudama koje je lično dobijao, Šapić je rekao da sada imamo konkretan dokaz na koji način pokušava da se zaustavi Srbija.

- Mi iz Srpske napredne stranke ćemo se svim mogućim sredstvima boriti protiv pojedinaca koji pokušavaju da zatruju srpsko društvo, da lični politički interes stave ispred interesa društva, ali nećemo da se borimo protiv našeg naroda, čak i onog dela koji nas ne razume - rekao je on gostujući u emisiji "Jutro - TV Prva".

Šta je još Šapić rekao poslušajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Angelina

19.09.2021 11:56

Kako to Srbi postadose besramno udvoricki narod u toj nepodnosljivoj meri?

Sladja

19.09.2021 12:40

svaki pomak, napredak ka boljem narod pamti. sada imamo dosta primera za to

Dalilija

19.09.2021 12:50

Nas predsednik treba Srbiji i Srbija treba njemu. Svaka zemlja bi trebala da ima predsednika kao sto imamo mi.

Zeljko

19.09.2021 16:03

Ekonomski sada Srbija stoji dobro a 30-40 godina se uništavalo, bukvalno se 4000 fabrika, firmi, i kompanija ugasilo, i onda kad je došao SNS na vlast otvoreno je oko 200 fabrika, dakle ide se napred.