BRUKA KOD STANKOVIĆA U EMISIJI: Novinar pozvao u goste Milogorca DA ZAJEDNO PLJUJU PO SRBIJI! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

12.09.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski novinar Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedeljom u 2" ugostio je osvedočenog srbomrsca, milogorskog pisca Milorada Popovića, da zajedničkim snagama pljuju po Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, otkriva Republika.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bacaju ljagu na Srbiju: Aleksandar Stanković i Milorad Popović

Jedna od neizostavnih tema tokom emisije bila je ustoličenje mitropolita Joanikija i neredi koji su tim povodom izbili na Cetinju, o čemu je Republika detaljno izveštavala.

Kao na traci ređala su se opšta mesta o navodnom "velikosrpskom nacionalizmu", a dvojica sagovornika nisu propustila priliku da se saglase oko uvreda i provokacija uperenih ka zvaničnom Beogradu.

Popović, koji je poznati zagovornik crnogorske nezavisnosti otišao je čak toliko daleko da je Srpsku pravoslavnu crkvu uporedio sa Iranom.

- SPC je preuzeo na sebe ulogu onoga što u Iranu ima Veće čuvara islamske revolucije - izjavio je Popović, dodajući da je SPC "najopasniji centar moći" (?!?) u Crnoj Gori.

Osvedočeni srbomrzac nije propustio priliku ni da napadne režim u Beogradu tvrdeći da je nedemokratski.

- Danas je Srbija uz Belorusiju i Rusiju jedina evropska zemlja koja nema opoziciju i koja nema opozicione medije, osim nekoliko medija koji su pod stalnom stigmom - odvalio je Popović.

Da cirkus bude potpun, Popović se postarao kada je "analizirao" navodnu ulogu političko-obaveštajnih centara moći iz Beograda i Moske, koji tobože vršljaju Crnom Gorom.

- Crna Gora je danas najopasnije mesto u Evropi. Ako se u Crnoj Gori dogodi građanski rat, taj svet koji bude bežao neće bežati ni u Albaniju, ni u Republiku Srpsku, ni na Kosovo, ni u Srbiju, nego će ići na Dubrovnik. U tom smislu, Hrvatska će imati velikih problema, ekonomskih i tako dalje - dodvoravao se domaćinu Popović.

Ako imate živaca za ovakve i slične stavove, pogledajte video.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jaca 46

12.09.2021 21:16

Šta reći? Aleksandar Stanković "pravi" Hrvat a o ovom drugom Crnogorcu ne vredi trošiti reči.Nema ništa gore od ljudi koji se sramote svog identiteta. To se zove ljutsko dno.

Odgovori 35 6
gago

13.09.2021 17:01

Састали се болесници небитни и у својој кући; већ виђено ха ха ха