RADULOVIĆ RASKRINKAO ĐILASOVOG PAJTOSA: Pajtić tražio pomoć za ličnu privatizaciju!

Autor: Ana Đelić

Vesti

31.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta "Dosta je bilo" (DSJ) Saša Radulović otkrio je da je Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke (DS) i saradnik lidera Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, 2013. tražio od njega pomoć za ličnu privatizaciju.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bojan Pajtić izvređao Radulovića

Radulović je podsetio da je upravo Pajtićeva nekadašnja stranka 2013. tražila od njega pomoć oko privatizacije, dok je 2015. čak predlagana koalicija s njima, od koje na kraju nije ispalo ništa.

- Uvreda je uvek znak slabosti. A kao pravnik i javna ličnost, morali biste znati koliko su nedopustive. A i nije vam smetalo da 2013. pokušavate da od "antropološkog ološa", kako me zovete, tražite pomoć oko jedne od vaših privatizacija i 2015. tražite koaliciju sa DJB - odgovorio je Radulović na prozivke.

Foto: printskrin

 

Foto: facebook.com/Tarzanija

Saša Radulović razotkrio Pajtića

Bivši predsednik DS izneo je niz uvreda na Radulovićev račun.

- Lažete da me niste napali ad hominem, lažete da se ne poznajemo, lažete da Vučić vodi pro EU politiku. Ili preteraste sa vincem dok ste se družili s Vođom ili je laganje prelazno, pa ste "zakačili" infekciju u njegovoj vladi. Elem, svako ko je bio u toj vladi zaslužuje gađenje - podelio je sa tviterašima svoj stav Pajtić.

Na to mu je bivši ministar prosvete krajnje pristojno odgovorio da se svoje funkcije nikada nije stideo i da Evropska unija podržava politiku Aleksandra Vučića.

- Pokažite gde sam vas napao ad hominem da se izvinim. Cilj mi je da kritikujem politiku, ne ljude. To što smo se upoznali, ne znači da se poznajemo. EU podržava Vučića i svakodnevno vam govori da "Srbija ide u dobrom pravcu" - objasnio je Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading