VULIN REAGOVAO POVODOM BATINANJA ANTONIJEVIĆA: Naprednjaci ćute kao i kad Vučića optužuju za FAŠIZAM!

Autor: Republika

Vesti

24.08.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To što Dragan Đilas ne vidi ništa loše u prebijanju Gage Antonijevića od strane Dragana Bjelogrlića, nije ništa čudno. Šta drugo i da kaže nasilnik koji je prebio svog tasta i ženu i sve pred decom. Njemu je prebijanje starca dokaz da pripada eliti",istakao je predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Foto: Tanjug

Aleksandar Vulin

On ističe da ga ne čudi što javnost koju je Tviter pohvalio ćuti, ali ga "čudi što ćuti SNS".

- Da je Dragana Bjelogrlića udario neki glumac blizak SNS-u, našlo bi se više od jednog ministra i više od jednog poslanika koji bi se oglasili saopštenjem i osudili svako nasilje. Sada ćute, baš kao što ćute kada Vučića optužuju za fašizam, jer je demantovao laž da mu se sin ženi. Vučića ne brane njegovi partijski drugovi, a zabranjeno mu je da se brani sam - kazao je Vulin i dodao:

- Strah je najveći saveznik siledžija, svi oni koji su došli na vlast preko Vučićevih leđa, a sada razmišljaju da li će ih neko napasti i kakva im je slika u očima lažne elite koja ne prestaje da pljuje po luksemburškim medijima i ne treba da budu deo vlasti. Neka se izvine za ružnu prošlost i neka još jednom promene stranu, ako bi ih iko i poželeo u svojim redovima. Fašizam menja svoje oblike, ali zlo ostaje isto, od spaljivanja knjiga do cenzure na tviteru, od napada na skupštinu do prebijanja starca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

24.08.2021 09:51

Svi smo svedoci ponašasnja javnih ličnosti i poslanika i ministara i glumaca,pripadnika izvršne vlasti i opozicije i onih koji mlate i onih koji su mlaćeni i jako dobro razumemo poruke i jednih i drugih,svako će svoju "nagradu" dobiti na narednim izborima ali je uvek čudo koliko vlast opija pojedince i koliko se umisle da su jako bitni i da se svet računa od njihove pojave

Dragan

25.08.2021 00:56

Dobiće nanogicu, ipak je to Bjela i sve mu se oprašta a Gaga će morati da ga tuži privatno.