NATHO PRETI ZVEZDI: Najavio pohod na TITULU!

Autor:

Sport

31.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan slavili su u poslednjim mečevima Superlige pred reprezentativnu pauzu

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho protiv Radničkog

Crno-beli su na domaćem terenu pobedili niški Radnički 4:0 i tako zadržali maksimalan učinak posle sedam kola, s tim da je duel petog kola protiv Metalca odložen zbog nastupa "parnog valjka" u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Zadovoljan zbog novog trijumfa bio je i Bibras Natho (33), vezista "parnog valjka", koji je najavio borbu za titulu koje nema u Humskoj već četiri godine zaredom.

Bibras: Nije lako igrati dobro tri dana posle evropske utakmice

- Srećan sam što smo pokazali da smo spremni da se ove sezone borimo za titulu. Srećan sam što smo igrali dobro jer to nije lako tri dana posle evropske utakmice. Bilo je važno pre pauze da se proverimo. Trebalo nam je 15, 20 minuta da uđemo u utakmicu, ali zadovoljan sam što smo pokazali karakter - rekao je Izraelac.

Stanić: Ne bežim od odgovornosti iako sam jedan od najmlađih

S druge strane, večiti rival Crvena zvezda ima dva boda manje i isti broj odigranih susreta. Aktuelni šampion savladao je u derbiju kola Čukarički na Banovom brdu sa 2:1, trener Dejan Stanković nadmudrio je velikog prijatelja iz igračkih dana Sašu Ilića, a debi u crveno-belom dresu upisao je mladi ofanzivni vezista Petar Stanić (20).

- Čekao sam debi u Zvezdinom dresu i najzad ga dočekao. Ja sam takav igrač, zaista se ne plašim odgovornosti i ne bežim od nje, bez obzira što sam jedan od najmlađih. Osećaj je neverovatan i nadam se da će biti još utakmica i pobeda u budućnosti - istakla je pridošlica iz pančevačkog Železničara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading