RASKRINKANA MARINIKA TEPIĆ: Istina o Srebrenici izašla na videlo! (VIDEO/FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.08.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica lidera tajkunske opozicije Dragana Đilasa Marinika Tepić nastavlja da laže narod Srbije bez imalo srama.

Foto: ptrntscrin

Marinika Tepić laže kao i njen gazda Đilas

Naime, u javnosti je dospeo snimak koji u potpunosti raskrinkava Mariniku Tepić i jasno dokazuje da ova žena baš kao i njen gazda Dragan Đilas ima obraz kao đon.

Na snimku do kog smo došli, jasno se vide sve Marinikine manipulacije i laži. Tepićeva i dalje tvrdi da ona nije potpisala Deklaraciju kojom se Srbi proglašavaju za genocidan narod, međutim kao dokaz crno na belo isplivao je papir koji je potpisala 28.06.2016 godine.

I ovde se jasno vidi da Tepićeva laže baš kao što njen gazda Đilas laže za milione.

Da Tepićeva isto kao i tajkun Đilas ima nekoliko lica nije nepoznato javnosti u Srbiji, ipak postavlja se pitanje dokle misle da idu sa svojim prljavim igrama i lažima.

Foto: printskrin

Stoji i Marinikin potpis

Javno pred građanima Srbije spletkare i lažu pokušavajući da na jedan odrvratan način manipulišu narodom, pritom plasirajući u javnost samo neistinu i laž kojom probaju da sakriju sve prljave namere koje imaju.

Marinika Tepić tokom jedne konferencije na pitanje novinara kakvog je sad mišljenja nakon potpisivanja Deklaracije odgovara:

- Dakle to što pokušavate meni da strpate u usta da sam ja nekada potpisala Deklaraciju je laž. -  u dahu je izustila gotovo uvređena zbog pitanja Marinika Tepić, pokazujući samo još jedno od svojih lažnih i pokvarenih lica.

Pukla kao zvečka

Kako je Republika i ranije pisala, projekat "Marinika", koji je dugo građen, s namerom da se potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde (SSP) pogura kao protivkandidat Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima, pukao je kao zvečka.

Zato je, kako saznaje Srpski telegraf, deo opozicije okupljen oko Đilasa, uz podršku nekih stranih centara moći, aktivirao rezervni plan i u igru ubacio sudiju Miodraga Majića.

- Mariniki Tepić glave je, da se tako figurativno izrazim, došla priča o navodnom genocidu u Srebrenici. Istraživanja koja su Đilas i stranci radili pre nego što je ova priča aktuelizovana i nakon njenih decidnih izjava o genocidu pokazala su drastičan pad Tepićeve. Nije da je ona i pre toga imala neko ogromno poverenje, ali podrška joj je sada dotakla dno. Čak i među pristalicama SSP njeni stavovi nisu naišli na razumevanje - objašnjava sagovornik našeg lista iz okruženja Dragana Đilasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ivana

24.08.2021 18:54

Marinka Tepić je jedno veliko zlo, to je zaista strašno.

Dragan

25.08.2021 01:27

A nije joj prvi put da slaže.

Dijana

25.08.2021 06:47

Marinika je odavno pukla kao zvečka! Ni ona sama nije svesna!

Aleksandar

25.08.2021 07:13

Marinika da ima malo stida nebi sve ovo lagala!