FUDBALER I RIJALITI ZVEZDA UHVAĆENI NA DELU: Nisu krili emocije u NOĆNOM IZLASKU!

Autor: Republika

Sport

24.08.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznati fudbaler Džek Griliš i rijaliti zvezda Eli Braun uhvaćeni su u opuštenoj konverzaciji tokom noćnom izlaska u Mančesteru.

Republika

Foto: Instagram.com/brown.elle

Eli Braun

Reprezentativac Engleske je slavio svoj prvenac u dresu aktuelnog šampiona Mančester Sitija, a društvo mu je pravila učesnica rijalitija "Love Island" (Ostrvo ljubavi).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš

Kako saznaje portal "San" od svojih izvora, Džek i Eli su krenuli sa ćaskanjem na jednoj žurci, a potom su zajedno krenuli u noćni provod po klubovima. Svedoci čak tvrde da su delovali "zaljubljeno" tokom samo razgovora:


- Piće je teklo i flertovali su kao ludi. U jednom trenutku su izašli napolje kako bi razgovorali sa nekim prijateljima. Kasnije iste noći Džek je otišao u klub "Chinawhite"  sa drugarima fudbalerima, uključujući Rijada Mahreza i Denija Simpsona. Ellie je sa svojim prijateljima završila u istom klubu kao i oni - kaže jedan izvor, dok drugi, bliži Eli, opovrgava ikakve sumnje vezane za hemiju između njih dvoje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie Brown (@brown.elle)

 

 - Nema ničega između Eli i Džeka. Samo je naletela na njega izvan događaja. Imaju zajedničke prijatelje - kaže druga strana.

Za one koji ne znaju, Griliš je još uvek u vezi sa svojom tinejdžerskom ljubavi Sašom Atvod.

Fotke njih dvoje pogledajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading