ŠTA RADE BJELA I KATARINA ZAJEDNO U HOTELU U 4 UJUTRU? Glumica tvrdi: U pitanju je samo posao!

Autor:

Zabava

24.08.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala u Nišu gde je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić napao i pretukao Gagu Antonijevića i time bacio u senku premijeru filma ''Nečista krv -Greh predaka", svima je pažnju privukla činjenica da je u toj noću, u četiri ujutru u lobiju hotela, Bjelogrlić ispijao piće sa koleginicom Katarinom Radivojević, te su se svi zapitali da li su nekadašnje spekulacije o njihovoj ljubavnoj aferi tačne i da li su se ponovo emocije probudile.

Republika

Foto: Tanjug/D. Kujundžić, E-Stock

Dragan Bjelogrlić i Katarina Radivojević zajedno su bili u četiri ujutru u noći skandala i ispijali piće u lobiju hotela

 

Nakon skandala koji je napravio Dragan Bjelogrlić kada je pretukao Gagu Antonijevića, mnogi su se zapitali koja je uloga glumice Katarine Radivojević u Bjelinom životu i da li su zaista nekadašnja govorkanja da između Bjele i lepe glumice postoji nešto više, istinita, prenosi Stil Kurir.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić pretukao je Gagu Antonijevića u Nišu

 

Naime, Dragan Bjelogrlić i Katarina Radivojević zajedno su radili na filmu ''Nečista krv  -Greh predaka" , te su se zato i našli istovremeno u Nišu kako bi ga premijerno prikazali. Međutim, kako stvari stoje

Svima je jasno da kao kolege koje zajedno rade na filmu su morali zajedno i da se nađu u Nišu, ali nikome nije jasno zašto glumica pravi Bjelogrliću društvo u hotelu u četiri ujutru, te su se mnogi prisetili spekulacija da njihov odnos nije puko prijateljstvo, već da postoji nešto više od toga.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Foto: Dragoslav Ulic Dag

Katarina Radivojević u četiri ujutru u lobiju hotela ispijala je piće sa Draganom Bjelogrlićem u noći skandala koji je izbio u Nišu

 

Nekadašnje neprestane priče da su Katarina i Dragan imali strasnu aferu za koju je saznala i glumčeva supruga Maja zbog čega je umalo došlo do kraha njihovog braka, postalo je javna tajna. Ipak, zbog vremena koje je prošlo, glumicinog dugogodišnjeg odsustva i njegovh brojnih uspeha koje je nizao, ta priča je bačena u zapećak i zaboravljena, ali sada činjenica da njih dvoje u četiri ujutru ispijaju piće u lobiju hotela, javnost je navela da se ponovo zapita u kakvom su odnosu glumci i kakva je uloga Katarine Radivojević u životu Dragana Bjelogrlića?

Republika

Foto: e-stock

Zbog Katarine Radivojević navodno je umalo pukao brak Dragana i Maje Bjelogrlić

 

Da li su se emocije ponovo probudile ili je piće u pola noći bilo isključivo prijateljsko, nije poznato, ali kao velika prijateljica i bliska koleginica Dragana Bjelogrlića, Katarina je mnoge iznenadila svojom uzdržanošću nakon skandala koji se dogodio. Iako je bila prisutna i svemu svedočila, ona nije želela da komentariše događaj koji se odigrao, ali nije stala ni u odbranu Blejogrlića.

- Pričamo o filmu, a ne o skandalima - kratko je rekla na konferenciji za štampu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Kikimora

24.08.2021 17:42

Kakve gluposti i konstrukcije. Kad se desavaju slicne manifestacije, grad ne spava, a ni ucesnici. Bilo se ovde, bilo se tamo, i doslo se u hotel da se jos nesto konzumira - sladoled, caj, kolac, ne mora alkohol. I sad se plete prica. Pa nije Katarina tuka iz Zadruge ili peradarka pa da se o njoj pisu budalastine.

Odgovori 24 39
Tux

24.08.2021 20:20

Bjela, nemoj preterivati sa zenama. Imas odlicnu zensku kuci, ako ti treba provod, nadji neku by the way, a ne Katarinu, koja traga za celim covekom. Afera sa tucom ce proci, a mi smo ipak na tvojoj strani.

Odgovori 16 40
Logicno, zar ne?!

25.08.2021 05:24

Za njih je cudno sto su bili tu, a za druge (gagu) to nije cudno?! Znaci svi koji su se tu zatekli, oni orgijaju?!

Odgovori 9 16
Žile

25.08.2021 08:33

Postoji jedna stara izreka "Da je to vredelo, poraslo bi"???

Odgovori 10 6