RASTA JE OSTAVIO SVOJU NAJVEĆU LJUBAV ZBOG ANE: Pogledajte sa kojom starletom je reper bio DESET GODINA PA JE U TRENU OKA NAPUSTIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta je nekada ljubio ovu lepoticu, pa je napustio zbog Ane Nikolić!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić

O Rastinom ljubavnom životu pre Ane se vrlo malo znalo, voleo je Vidu!

 

Poznati reper Stefan Đurić Rasta otkako se pojavio na muzičkoj sceni ne prestaje da privlači pažnju javnosti, kako svojom muzikom tako i ljubavnim životom.

Njegova veza i brak sa Anom Nikolić bili su pod konstantnom lupom javnosti, a kada se par razveo nakon samo godinu dana braka u kom su dobili ćerkicu Taru, svi su ostali zatečeni. 

Ipak, pre veze sa Anom o Rastinom ljubavnom životu nije se znalo mnogo, pa malo ko zna da je pre ljubavi sa koleginicom bio u desetogodišnjoj vezi sa Vidom Savić, lepoticom i starletom iz Zemuna koja se nekoliko puta pojavljivala u njegovim spotovima.

Vida danas ima 35 godina, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, nakon veze sa Rastom uplovila je u novu vezu i sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece.

Kako su mediji ranije pisali, Rasta i Vida prekinuli su dugogodišnju vezu upravo zbog Ane.

"Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane", rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije, a prenosi Mondo.

Republika

Foto: facebook printscreen

Vida Savić je bila deset godina u ljubavi sa Rastom
Republika

Foto: facebook printscreen

Starleta Vida Savić je danas srećno udata i ima dvoje dece

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading