OPROSTI, NAUČILA SAM LEKCIJU... Ana Nikolić se obratila najbitnijem muškarcu u njenom životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić nikada nije krila koliko joj brat Marko znači, a sada mu je posvetila emotivnu poruku.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana i Tara

 

Pevačica Ana Nikolić važi za jednu od najtraženijih estradnih umetnica na našem regionu, a ono što retko kad ističe jeste koliko voli najzaslužnijeg i bitnijeg mušakrca u svom životu. 

Poznato je da je Anina desna ruka od samog početka karijere, ali i oslonac tokom života, upravo njen rođeni brat Marko. Ana nikad nije krila koliko joj on pomaže i znači, a nakon smrti oca, on joj je pored majke i ćerke Tare sve na svetu, te se ne libi da mu javno iskaže ljubav i zahvali se za sve.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana

 

Ana je na svom Instagramu ispisala kratku poruku i otkrila koliko je srećna što ima Marka, koji joj je ostao lojalan do samog kraja.

- Oprosti što sam bila previše stroga prema teb. Jesam i znam da nisam pogrešila... Stvar principa. Ali kada shvatih, da si lekciju broj 1, a zove se "lojalnost" primenio na delima... Do smrti, pa makar i protiv mene, protiv porodice. Postideh se! A posebno kada shvatih kome si ostao lojalan do kraja. I zato izvini. Jer lojalnost je uvek ista, kada odlučiš da nekome budeš lojalan…Ili jesi, ili nisi… P.S. Tu lekciju ja naučih od tebe - napisala je Ana nana svom Instagramu uz fotografiju sa rođenim bratom Markom.

Republika

Foto: instagram.com

Anino obraćanje bratu Marku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading