ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM POZNATE VODITELJKE: Jelena Bačić Alimpić živi u suvom raskošu, a ovaj detalj će vas ODUŠEVITI!(FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je pokazala svima kako izgleda njen topli dom, gde voli najviše da se opušta kada nema poslovne obaveze. Svi su pozitivno iznenađeni dekoracijom, prostranstvom i enterijerom doma.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena

 

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić dopustila je pratiocima na društvenim mrežama da zavire u njen dom, što jako retko čini, ali sam izgled i luksuz morala je da podeli na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic

Jelena

 

Toplim domom odiše estetika i prostranstvo, a spisateljica ne krije da joj je u svemu pomogla jedna prijateljica. Poznata kao neko ko ne ističe papreno skupe stvari, može se zaključiti da Jelena i te kako dobro zarađuje. 

Zavese, tepisi, vezna i sitni ukrasi, vidi se da je voditeljka pazila na svaki mali delić u domu, a čak možemo i spaziti da pas, kog neizmerno voli se slobodno kreće svuda po stanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading