JOŠ NIJE NI PREDSTAVLJEN: Mesi već napravio veliki PROBLEM PSŽ-u!

Autor:

Sport

10.08.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je na pragu transfera u PSŽ, što u Parizu može napraviti neočekivane probleme.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu Barselone

Evropom je, poput bombe, odjeknula vest da je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala Lionel Mesi dogovorio prelazak u PSŽ. Ovu informaciju potvrdio je i Fabricio Romano, a navijači širom planete postavljaju pitanje koji će broj izabrati Argentinac.

Naime, poznato je da je Leu omiljena desetka koju je nosio braneći boje katalonskog velikana, ali je ona u PSŽ-u već rezervisana za Brazilca Nejmara.

Veliko je pitanje da li će mu je on ustupiti, internetom kruže informacije da neće, pa će stoga argentinski as morati da pronađe alternativu (19, ili čak 30). A, s obzirom na njegov ego, kao i na istoriju odnosa sa brazilskim napadačem, moguće je da upravo zbog broja izbije prvi sukob u svlačionici Pari Sen Žermena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Mbape

Podsetimo, Mesi ima 34 godine, 1. jula mu je istekao ugovor sa klubom sa stadiona "Kamp Nou", a u prestonici Francuske trebalo bi da zarađuje oko 35 miliona evra po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading