ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE SE OBRATILA POKOJNOM ŠIJANU! Potresne reči odjekivale su Surčinom: Nadam se da čuješ ovo... (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Vučković uzela je mikrofon u ruke, pa pre nego što je zapevala se obratila se pokojnom mužu svoje majke Goce Božinovske, Zoranu Šijanu potresnim rečima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zoran Šijan

 

Prošle noći na veselju u porodičnom domu Šijan u Surčinu odigralo se pravo veliko slavlje, zbog rođenja nasledica Mirka i Bojane Zorana Šijana. 

Pevačica Goca Božinovska odmah je organizovala grupno veselje, a svečanu priliku ulepšala je i pevačica i sestra Mirka, Jelena Vučković. Ona se pre početka nastupa obratila na mikrofon svima koji su došli, a potresne reči koje je uputila Zoranu Šijanu, ocu Mirkovom je sve naježila. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mirko

 

- Dragi moji, dobro veče svima od mene, dobrodošli, ja bih ovom prilikom mom bratu Mirku i Bojani da čestitam rođenje sina Zorana. Neko je veče sa nama, neko nije, hajmo sada telefone u ruke. Jedna pesma za najlepšeg anđela, za Zorana Šijana, za njegovu porodicu. Nadam se Zoki da ti ovo čuješ negde i da nas gledaš! - rekla je Jelena, a potom zapevala na sav glas. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca

Podsetimo, ćerku Jelenu pevačica Goca Gožinovska je dobila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading