SRBINU SE NIKAKO NE DA DA UDARI NA SAMIJA ENBOMA: Ražnatoviću pukao mišić, odložen meč sa Fincem!

Autor:

Sport

10.08.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Veljka Ražnatovića (24), najboljeg srpskog kruzeraša, protiv Finca Samija Enboma (33) morao je ponovo da bude odložen. Razlog: ruptura mišića desne ruke srpskog borca!

Republika

Foto: PR TIGER TEAM

Veljko Ražnatović

Ovo je drugi put da se odlaže dugo očekivani duel sa sjajnim bokserom iz Lahtija (19 pobeda, sedam poraza). Prvo zbog korone u Minhenu 15. maja, a sada je zbog povrede otkazan i megdan zakazan za 15. avgust u Jagodini.

Republika

Foto: PR TIGER TEAM

 

Ražnatović se povredio u meču Superlige u kojem je slavio protiv iskusnog Milutina Stankovića na Marakani, ali zbog toga nije mogao da nastupi za BK Sombor u revanšu i majstorici za šampiona Srbije protiv Crvene zvezde (Sombor osvojio titulu). Pokušavao je u međuvremenu da sanira povredu, ali lekari ipak savetuju dalje mirovanje.

Republika

Foto: PR TIGER TEAM

Finski borac Sami Enbom

Ukoliko se oporavi do septembra, Veljko će do kraja godine imati rejting meč i borbu za titulu WBC omladinskog prvaka sveta u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading