ZAJEDNO SU OPLAKALE ŠIJANOVU SMRT, A SADA SU SE PONOVO UJEDINILE: Goca zapevala sa ove dve pevačice zbog ROĐENJA UNUKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U domu pevačica Goce Božinovske do ranih jutarnjih sati trajalo je veselje povodom rođenja njenog unuka, a mnoge poznate face pristigle su kako bi se zajedno proveselili sa njom.

Republika

Foto: instagram.com

Goca, Zlata i Sanja zapevala na sav glas

 

Nakon otkrića da se u porodici Šijan rodio naslednik, u domu pevačica Goce Božinovske se peva i slave, a mnoge poznate face su došle kako bi zajedno proslavile rođene njenog unuka. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

 

Među svim poznatima našla su se i dve pevačice, inače Gocine dobre prijateljice, Zlata Petrović i Sanja Đorđević, koje su prisutnima ulepšale veče vanvremenskim hitovima.

Zorana Šijan objevila je na Instagram storiju trenutak kada su Goca, Zlata i Sanja zapevala u glas, a svi prisutni su bili oduševljeni. Baš njih dve bile su uz Gocu sve vreme, kada je pevačicin suprug preminuo. 

Republika

Foto: instagram.com

Goca, Zlata i Sanja zapevala na sav glas

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading