OPŠTI HAOS PRED REVANŠ LEGIJA - DINAMO: Bed Blu Bojsi PRETUČENI - ŠOK za Zagrepčane u Poljskoj! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.08.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Legije od 21 čas dočekuju Dinamo Zagreb u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a taj duel ima burni navijačku predigru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinamo Zagreba

Naime, više od dešavanja na terenu, pažnju evropske javnosti privlači sukob dve navijačke grupe, "Tedi Bojsa" i "Bed Blu Bojsa".

Pred utakmicu na Maksimiru, došlo je do nemilih scena u zagrebačkom naselju Dubrava, a sada su Poljaci rešili da se osvete.

Spekulisalo se da će tifozi Legije čekati Zagrepčane već na češkom autoputu jer če, ako se oni dokopaju Varšave, jake policijske snage sprečiti potencijalni obračun.

Nezvanične informacije govore da je do tuče već došlo, a naša redakcija je došla u posed snimka na kome se vide da su nekolicina navijača Dinama povređena u sukobu sa "Tedi Bojsima".

 

Podsetimo, prva utakmica je završena rezultatom 1:1, a pobednik će u plej-ofu za elitno takmičenje snage odmeriti sa boljim iz dvomeča Zvezda - Šerif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading