NOVINARKA USRED JAVLJANJA UŽIVO ZARIDALA ZBOG GRČKE! Starac koji je odbijao da se evakuiše uprkos vatri, potpuno je slomio!

Autor: Republika

Svet

10.08.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reporterka Evlampija Revi briznula je u plač usred priloga emitovanog uživo na TV nakon što je čula potresne reči stanovnika Evije koji je odbijao da se evakuiše iako se vatrena stihija opasno približila njegovom domu.

Foto: printscreen

Evlampija Revi briznula u plač tokom priče sa dekom sa Evije

Grčka novinarka Evlampija Revi u trenu je postala simbol trenutne tragedije koja je zadesila mediteransku državu zbog požara koji danima besne na jugu te zemlje i koji su bez domova ostavili na stotine ljudi kako na Peloponezu, tako i na ostrvu Eviji.

Ona je, naime, bila na terenu na Eviji, odakle je jedan deka odbijao da se evakuiše uprkos tome što se vatrena stihija približila njegovom domu, tvrdeći da ako ode, nikada više neće imati gde da se vrati. 

- Gde da idem? - viknuo je kroz suze očajni starac mašući rukama i pokazujući da je iza njega sve što ima i da ako to napusti, ostaće bez svega. 

- Ne bojim se za sebe, bojim se za svoj dom - ponavljao je on drhtavim glasom. 

To je potpuno slomilo mladu reporterku koja je zaridala u programu iako je pre toga pokušavala da uveri čoveka da mu je bolje da napusti ostrvo i sa ostalim njegovim stanovnicima i turistima ode na bezbedno.  

Tada joj se starac zahvalio i briznuo u plač, a ubrzo se "slomila" i Revi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading