SKINI, AKO SI SRPKINJA, ODVRATNO JE: Dunja Jovanić prolazi kroz PAKAO zbog fotografije! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić napravila je niz fotografija i snimaka, na kojim je pozirala u pantalonama sa šahovskim dezenom crveno belih kockica, a mnogi su pomislili da je u pitanju zastava Hrvatske, zbog čega su je i napali.

Republika

Foto: youtube.com/Dunja Jovanic

Dunja na udaru komentara

 

Poznata influenserka Dunja Jovanović našla se na udaru žestokih komentara na društvenoj mreži Instagram, zbog njene kombinacije. 

Naime, Dunja je poznata kao svestrana devojka, koja širi krug prijatelja i van naših granica, a sada se našla na udaru jezivih komentara zbog običnih pantalona. Ono što je Dunja uradila jeste da je napravila niz fotografija i snimaka u uskim pantalonama koje su bila na kockice i to crveno i bele. 

 

 

Iako je u njima izgledala veoma zavodljivo i šarmantno, Dunja je ispod imala nekolicinu loših komentara i to zbog toga što su pantalone pojedince podsetile na zastavu države Hrvatske.

"Ako si Srpkinja, obriši fotografiju", "Odvratno....još šahovnica...fuj....zar si ti Hrvatica....sto onda ne živiš u Zagrebu?", "Skini tu šahovnicu", samo su neki od komentara iznerviranih fanova, ipak bilo je i onih koji smatraju da su panatalone super i da im ništa ne fali:

 

 

"Ja sam pomislila više boja, ovo je skroz okej", "Grmiš", neki su od pohvalnih komentara.

 

BONUS VIDEO: 

AMINA EFENDIĆ PROGOVORILA O SVOM POČETKU: "Prvi video sam snimila telefonom sa rokovnikom u ruci!"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bhm

10.08.2021 08:58

Hahaha,čuj,poznata Hahahahaha poznata influenserka!Slobodno moze da nosi sahovnicu!Toliko je poznata i bitna da moze i Hitlerske brkove da pusta i stvarno neće naneti nilakvu stetu Srbiji.I na kraju,sahovnicu su hrvati uzeli kao svoj simbol tek 41' a zna se da nemaju veze s njom,to je šara vlastele koju hrvati nikada nisu imali jer nisu ni postojali do 1835 gidine pod imenom hrvati,pokatoliceni Srbi.....

Bladimeri

10.08.2021 10:17

Nije stvar u tome da li pantalone liče na kafsnsku mušemu-već nek svako svoju zastavu nosi🇷🇸