VOZAČ GSP IZBACIO DEVOJKU IZ AUTOBUSA! Zasmetao mu top koji je nosila! REKAO JOJ DA POPRSJEM VREĐA PUTNIKE!

Autor:

Svet

10.08.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristini Djuran iz Valensije nedavno je zabranjen ulazak u gradski prevoz jer je na sebi nosila top koji je isticao njene grudi.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

 

 

Devojci je vozač rekao da svojim poprsjem vređa ostale putnike, a njen "tvit" u kojem je opisala incident postao je viralna objava na toj platformi uz hiljade komentara.

 

- Pravilo ili diskriminacija? U druga dva autobusa su me pustili bez ikakvih problema i primedbi - napisala je, između ostalog, u objavi koju su u ponedeljak preneli gotovo svi španki mediji.

Foto: printskrin

 

 

Tako portal "20minutos" u svom tekstu ističe da u Valenciji zaista ne postoje pravila koja jasno definišu kako putnici ne treba da se oblače, što u suštini znači da je vozač doneo ličnu procenu da je devojka neprimereno odevena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zora

10.08.2021 08:56

Pa i nije primjereno obucena. U grudnjaku se ne izlazi na ulicu. Tim glupacama to neko mora reci, nemaju dovoljno mozga da to ukapiraju same.

Odgovori 14 4
Verona

10.08.2021 10:03

Krenula u uniformi na posao . . .

Neni

11.08.2021 05:37

U pravu je covek, tako "obucena" seksualno uznemirava putnike.