NAKON DRAME NA INSTAGRAMU, OGLASILA SE INFLUENSERKA: Dunja Jovanić očitala bukvicu zbog NACIONALIZMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovavić oglasila se na Instagramu povodom žestokih komentara koje je dobila ispod jedne fotografije zbog pantalona koje je ponela, a mnoge je podsetilo na zastavu Hrvatske, zbog čega je proživela masu negativnih komentara.

Republika

Foto: Youtube printscreen/ Dunja Jovanic

Dunja se oglasila

 

Nakon što su je napali na Instagramu zbog pantalona koje su mnoge podsetile na zastavu Hrvatske, poznata influenserka i jutjuberka Dunja Jovanić oglasila se tim povodom i objasnila kako stoje stvari. 

 

 

Naime, Dunja je proživela već nekoliko puta do sada užasavajuće komentare, o čemu je već pričala u medijima, pa je i apelovala na roditelje da obrate pažnju na to kakve im deca reči pišu po raznim snimcima, portalima i ostalm sadržaju koji je dostupan. 

Kao neko ko nikada nije delila ljude, Dunja se našla povređenom od strane pojedinih komentara koji su se našli ispod sporne objave, pa je odlučila da se obrati svima i objasni šta sve šta ima na tu temu. 

 

 

- Milion puta sam naglašavala ovakve stvari, ali izgleda da nije bilo dovoljno. Nisam vaspitana da mrzim nijedan narod. Nijednog čoveka bilokoje verske, nacionalne pripadnosti, boje kože. Hvala mami i tati! Moje obe babe su poreklom iz Like, gde su i odrasle, jedan deda takođe iz Like, dok je drugi bio iz Bosne. Nikada me niko od njih nije učio da mrzim, da razdvajam, da računam ko je ko. I tako ću ja učiti svoju decu. Prijatan dan, širite ljubav, od mržnje nemate ama baš ništa - napisala je Dunja na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dunja se oglasila

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bogoljub

11.08.2021 11:24

Ne da mrziš; Sačuvaj Bože Ali da ne zaboravljaš