SKINULA SE U 68. GODINI, A IZGLEDA KAO AVION: Danica Maksimović zapalila internet vrelim fotkama, istakla zadnjicu u prvi plan! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Maksimović poznata je da voli egzibicionizam, pa je ovaj put prevazišla i samu sebe, komplimenti na račun njenog izgleda samo pljušte.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Danica se skinula

 

Jedna od najpoznatijih naših glumica Danica Maksimović uvek je bila veliki egzibicionista i nikada joj nije smetalo šta će drugi pričati o njoj, dokle god joj je lepo. 

Pa je tako na Instagram profilu napravila set vrelih fotografija, na kojima je pokazala koliko izvajano telo ima i da u 6 deceniji izgleda toliko dobro, da joj i mlađe koleginice mogu pozavideti. 

 

 

Danica trenutno uživa na odmoru tokom ovih vrelih letnjih dana, a svaku priliku koristi da usnimi i neki zanimljiv selfiji. Ispod komentara su se javile mnoge poznate dame poput Lidije Vukićević, Tijane Dapčević, ali i mnogih drugih, koji su Danici uputili samo reči hvale i komplimente na račun njenog izgleda.

- Moja mačka, najmoćnija - napisala je Lidija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
angelina

10.08.2021 10:24

Svaka cast na izgledu, Danica izgleda odlicno za svoje godine. Ne znam je li posecivala nanokliniku, ali izgled joj je prirodan.