PONOSNA TETKA SE RAZBACIVALA NOVCEM: Najmlađa Rodićka iskeširala 1000 evra za muziku zbog rođenja Šijanovog naslenika!(VIDEO)

Autor:

Zabava

10.08.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rodić kao najmlađa sestra celu noć se provodila zbog rođenja Bojanino i Mirkovog naslednika, a ona je počela da čašćava muziku.

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Rodić i Zorana Šijan

 

Prošle noći Nataša Rodić oduševila je sve prisutne tokom veselja povodom rođenja naslednika porodice Šijan. Naime, Bojana Rodić se tokom jučerašnjeg dana porodila i svom izabraniku Mirku donela na svet naslednika. 

Tim povodom u porodičnom domu u Surčinu organizivana je vele slavlje povodom rođenja, a najmlađa sestra Rodić, Nataša oduševila je sve kada je izvadila hiljadu evra i častila muziku. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Mirko Šijan

 

Trubači, vrsne pevačice i Gocine prijateljice zabavljale su celo veče prisutne na veselju, a Nataša je ovih gestom pokazala da je veliki džek kada je u pitanju proslava.

Prije i ponosne tetke Zorana Šijana i Nataša Rodić se nisu odvajala, a na Instagramu je isplivao snimak na kom se vidi velić atmosfere na kojoj je pevačica zabavljala sve prisutne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

11.08.2021 22:28

Verujem da su bar toliko dali za bebu Boska, valja se, da se ne urekne. Ima kod pilicara i jajara dosta love.