AJMO, MARINIKA, SAD ISTRAŽI BJELOGRLIĆA: Da li će Đilasova perjanica biti dosledna i ZAŠTO NE?!

Autor: Republika

Vesti

30.08.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perjanica Đilasove Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić morala bi da se pokaže kao dosledna i podnese tužilaštvu prijavu protiv producenta i glumca Dragana Bjelogrlića zbog organizovanja orgija, poručuju sagovornici Srpskog telegrafa.

Foto: Estock/ST/N. PANČIĆ

Marinika Tepić, Dragan Bjelogrlić i Branko Đurić

Ona to, kako kažu, mora da učini, s obzirom na to da je prvog čoveka Jagodine Dragana Markovića Palmu javno optužila za navodno podvođenje devojaka iako nije postojao nijedan svedok koji bi to imenom i prezimenom potvrdio (tužilaštvo je pre nekoliko dana saopštilo da nema osnova za pokretanje postupka), a sada postoji živi svedok čije reči terete Bjelogrlića.

MASAŽA U KAFANI

Naime, kako je naš list juče objavio, poznati muzičar i glumac Branko Đurić Đuro opisao je u svojim memoarima "Mojih pedeset" šta se dešavalo tokom snimanja drugog dela "Montevidea", projekta iza kojeg stoji upravo Bjelogrlić.

Taj deo "Montevidea" sniman je u Paraćinu pošto je tamošnji stadion preuređen u repliku nacionalnog stadiona Urugvaja u Montevideu. Jedne večeri, piše Đuro, Bjelogrlić je probrane kolege i poslovne partnere odveo u kafanu u obližnjoj Jagodini.

Tužilaštvo mora da reaguje

Advokat Svetozar Vujačić smatra da je, prema Krivičnom zakoniku, Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini, s obzirom na to da se opisana žurka desila u ovom gradu, u obavezi da pokrene krivični postupak protiv Bjelogrlića.
- Kada do tužioca dođu ovakve informacije, on je, prema zakonu, dužan da reaguje. Prvi korak je da pozove svedoka Branka Đurića da ispriča šta je - rekao nam je Vujačić.

Tamo su ih zabavljale dve pevačice i mlade devojke, koje su počele već tokom večere da ih masiraju. Da preskočimo uvodne detalje, tek Đuro doslovno ovako piše:

- Bjela je već u elementu i diže visoko ruke, a ja sam popio samo dve čaše vina i ne mogu da ih pratim. Tad vidim da devojke koje su sedele za drugim stolom ustaju i počinju nas lagano masirati. Odlučim zato da brzo napustim ovaj zanimljivi događaj.

Republika

Foto: Jedinstvena Srbija

Dragan Marković Palma

Šta se sve dalje zbivalo, možemo samo da zamislimo, a ta slika potpuno se poklapa s onim što je Srpskom telegrafu ispričalo još nekoliko sagovornika koji su radili za Bjelogrlića.

Na potezu je, dakle, Marinika Tepić.

Ipak, da se ona ovog puta neće pokazati kao zaštitnica žena koje muškarci poput Bjele tretiraju kao objekte, već se može naslutiti. Ako ni po čemu drugom, ono po tome što juče nije odgovorila na pitanja koja smo joj poslali. Što bi narod rekao: "Vrana vrani oči ne vadi."

PRLJAV VEŠ

Glavna i odgovorna urednica Studija B Ivana Vučićević ističe da je ovakvo ponašanje Marinike Tepić ne iznenađuje:

- Po ugledu na svog šefa Dragana Đilasa i Marinika Tepić koristi svaku priliku da obmane javnost, šireći neistine o političkim protivnicima, a krijući nepobitne činjenice o pojedincima iz opozicije, koje ni njoj ni njenom šefu ne idu naruku. Marinika se selektivno bori za prava žena. Ako žene seksualno koristi neko iz vlasti, onda je najglasnija u osudi takvog ponašanja, spremna čak i da laže, kao u slučaju Palme. Ako neko iz političke opcije kojoj pripada seksualno ugrožava mlade žene, e tada je Marinika i gluva i slepa.

Vučićevićeva naglašava da Bjelogrlića nije optužio niko iz vlasti, već je prljav veš u javnost izneo njegov prijatelj.

- I u ovome se vidi razlika između Marinike i njenog šefa i vlasti u Srbiji. Za razliku od Marinike, koja je slepa za kršenja prava žena od sebi političkih bliskih ljudi, vlast u Srbiji redom kažnjava sve - zaključila je Ivana Vučićević.

Dragan Bjelogrlić takođe nije odgovorio na naša pitanja.

Palma: Kad se vratim, baviću se tim smećem

Dragan Marković Palma, koga je Marinika Tepić, kako se ispostavilo, lažno optužila, ističe da nema vremena da se bavi Bjelogrlićem.

- Nalazim se u grčkom letovalištu Paralija sa 1.000 poljoprivrednika. Političkim smećem ću se baviti kad se vratim u Srbiju - poručio je Palma iz Grčke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Danijel

30.08.2021 08:03

Đilasovci su stručnjaci za sve, samo za sebe nisu!

Kosta

30.08.2021 08:04

Oni podrzavaju nasilje i Bjelogrlica!

Nevena

30.08.2021 08:40

Očigledno je da ona osuđuje samo ono što njoj odgovara...gospođo Marinika, prestanite da nas obmanjujete, mi čekamo istinu!!!

Odgovori 9 12
Miki 66

30.08.2021 09:14

Citava kampanja neistomisljenika sns-a se svela samo i iskljucivo na napad Aleksandra Vucicca pa cak i njegove porodice sto je vrlo bolesno i nehumano. Dajte ljudi bazirajte se na neki rad, doprinesite necim ovoj zemlji i narodu manite se ovakve politike jer ce vas samo u ambis odvesti.